Information

Mærker

Pernille Folcarelli products

Botanisk univers af grafiske tryk

Pernille Folcarellis botaniske univers og de grafiske tryk er på én gang klassiske og meget moderne. Billederne passer ind i mange forskellige typer hjem - lige fra det minimalistiske og eksklusive til en mere blød og feminin boligstil.

Det sort-hvide grafiske univers kombineres med en farveskala i støvede grålige nuancer, indigoblåt, blommefarvet, marsala og sennepsgul. Plantemotiverne er hentet lokalt i den nordiske skov, i grøftekanten eller i Pernilles egen have og kombineres med fjermotiver i et blødt og sanseligt udtryk.

I PERIODEN 26. JUNI - 22. JULI 2018 ER DET IKKE MULIGT AT LEVERE ORDRER FRA PERNILLE FOLCARELLI. ORDRER BESTILT I DENNE PERIODE SENDES FØRST EFTER DEN 22. JULI. 

Direkte aftryk af planter og naturelementer


De håndtrykte billeder bliver skabt ved grafikpressen på Pernilles værksted, hvor hun arbejder med direkte aftryk af planter og naturelementer. Ud fra de originale håndtryk producerer Pernille Folcarelli serier af Limited Edition prints, der printes i 200 eksemplarer, og som alle er nummererede og signerede.


Der findes også sofapuder, tapet og vægophæng med Pernille Folcarellis botaniske tryk og som noget nyt i sortimentet en helt ny Letter Collection, som understøtter farveskalaen i de nye botaniske tryk.

Mere
pr. side
Viser 1 - 75 af 82
Viser 1 - 75 af 82