Information

Tilbud

Stue

Boliginteriør til stuen

Stuen er et samlingssted for hele familien - både børn og voksne skal have plads til leg og hygge.

Gør indretningen i stuen personlig med puder, plakater, planter, møbler og lækkert boliginteriør i de farver og stilarter, du bedst kan lide.

Vi håber, du finder inspiration til din stueindretning i denne kategori!

Boliginteriør til stuen

Stuen er et samlingssted for hele familien - både børn og voksne skal have plads til leg og hygge.

Gør indretningen i stuen personlig med puder, plakater, planter, møbler og lækkert boliginteriør i de farver og stilarter, du bedst kan lide.

Vi håber, du finder inspiration til din stueindretning i denne kategori!

Mere

Underkategorier

 • Bakker & Fade

  Indretning med bakker og fade

  Bakker og fade kan bruges til mange ting i boligen. Dekorér dem f.eks. med små stilleben i stuen, arrangér plejeprodukter fint på en bakke i badeværelset eller opbevar dine krydderier på dekorativ måde i køkkenet på en smuk bakke. Bakkerne kan også bruges til at arrangere kontorartikler på i kontoret - kun fantasien sætter grænser!

  Få inspiration til indretning med bakker og fade nedenfor.

 • Dekoration

  Dekoration af boligen

  Dékorer dit hjem med smukke boligartikler som træfigurer, flagranker, skåle m.m. og skab små hyggelige stilleben.

 • Krukker

  Krukker i glas og marmor

  Fine krukker i forskellige størrelser er perfekte både som pynt og til nips i mange af boligens rum. 

  Se vores udvalg af krukker fra bl.a. Louise Roe Copenhagen.

 • Lysestager &...

  Tid til hygge med stearinlys

  Stearinlys er lig med hygge - både sommer og vinter!

  Skab hygge i dit hjem i dagligdagen og ved særlige gæstelejligheder. Her i kategorien findes både lysestager til almindelige stearinlys og fyrfadslys i mange forskellige materialer, former, størrelser og farver. 

 • Lamper

  Belysning med stemning og atmosfære

  I denne kategori finder du vores udvalg af belysning til boligen. Shop håndlavede lamper fra Louise Roe Copenhagen og smukke pendler fra Andersen Furniture. 

 • Møbler

  Spisestuemøbler og stuemøbler i moderne design

  I denne kategori ser du vores udvalg af spisestuemøbler og stuemøbler i moderne design, som vi har til salg online. Her finder du inspiration til at indrette din stue med en spisestue krog med tilhørende spisebord og spisebordstole og et andet hjørne i stuen med loungemøbler bestående af sækkestole og lave sofaborde.

  Vi har også et udvalg af dagligstuemøbler såsom reoler og sofaborde samt små hjemmearbejdsstationer til din dagligstue.

  Børnene skal der også være plads til, og derfor finder du også et udvalg af smukke børnemøbler, der nemt kan bruges i stuen. Vores sortiment af møbler til stuen er nøje udvalgt til at passe i et moderne hjem.

 • Opbevaring

  Opbevaringsløsninger til stuen

  Har du brug for en kurv til brænde, tæpper, puder eller legetøj? Eller hvad med en fin krukke eller opbevaringspose til nips, garn eller magasiner? Eller en smart holder til din mobil og tablet? Hvis ja, så er du kommet til den rette kategori, hvor vi har samlet opbevaringsløsninger til stuen. 

  Nedenfor finder du marmorkrukker, glaskrukker, opbevaringsposer, trådkurve og opbevaringskurve til alle dine sager i stuen. De forskellige opbevaringsløsninger har uendelige anvendelsesmuligheder!

 • Papirvægte

  Smukke papirvægte

  Smukke papirvægte og brevvægte er både funktionelle og dekorative i den moderne indretning.

  Nedenfor finder du vores udvalg af papirvægte i mange forskellige former, størrelser og farver fra kunstneren Nynne Rosenvinge.

 • Plakater & Rammer

  Frisk dine vægge op!

  Der er mange måder at dekorere sin væg på, og vi har samlet et stort udvalg af design-plakater og billeder til væggen. Her i kategorien finder du plakater fra Nynne Rosenvinge, The Poster ClubParadisco Productions, Away From The City, Hönshuset, Paper Collective m.fl.

  Fra alle designere findes mange styles og størrelser i forskellige prisklasser.

  Så er du til det kantet og rå, det botaniske og naturlige, det abstrakte, det farverige eller det minimalistiske - finder du det her.

  Ønsker du prints til børneværelset, finder du dem i kategorien lige her.

 • Planteopsatser &...

  Bo grønt

  Planter hitter i den moderne bolig, og med smukke krukker og opsatser kan du let indrette dig med dekorative planter og blomster.

  Se vores udvalg fra bl.a. Trimm Copenhagen og dot aarhus.

 • Plaider

  Varme og smukke plaider til stuen

  En plaid er et must i stuen - især i de kolde efterårs- og vintermåneder. Vælg en varm plaid i et lækkert materiale, og vælg en farve på plaiden, der får stuen til at hænge sammen med f.eks. farverne i dine billeder på væggene eller andre designting. Vælg f.eks. en gennemgående farve i rummet og brug flere farvenuancer af farvevalget. En farve kan ændre et rum og få det til at skifte udtryk og stil. 

  Vi forhandler plaider i flere prisklasser og materialer fra bl.a. Louise Roe Copenhagen og Skriver Collection.

 • Puder

  Prikken over i'et

  Puder er prikken over i'et i stuen. Det får stuen til at hænge sammen med f.eks. farverne i dine billeder på væggene eller andre designting. Vælg f.eks. en gennemgående farve i rummet og brug flere farvenuancer af farvevalget. En farve kan ændre et rum og få det til at skifte udtryk og stil.

  Vi forhandler sofapuder i flere prisklasser og materialer fra bl.a. ChiCuraLouise Roe Copenhagen, Skriver Collection, Pernille Folcarelli og Fuhr Home

 • Spejle

  Praktiske og æstetiske spejle

  Et spejl kan bruges i indretningen både som et praktisk redskab, men også som en æstetisk smuk genstand, der får et rum til at virke større, og som giver kant til indretningen.

  Vi forhandler smukke, geometriske spejle fra Novel Cabinet Makers med facetslebet glas. Spejlene kan vendes på to måder og kan bruges både i entréen, i stuen eller på badeværelset. 

 • Tæpper

  Skab små zoner med tæpper

  Tæpper kan skabe små rum i rummene i boligen og er både smukke og praktiske. Bring liv i smalle passager og gange med aflange tæpper og skab hygge i sofahjørnet med et tæppe under sofabordet. 

  Vi forhandler lækre tæpper fra Louise Roe Copenhagen og Skriver Collection i flere farver og størrelser, hvilket gør dem anvendelige i mange af boligens rum. 

 • Vaser

  Vaser er et must i ethvert hjem!

  Vi forhandler vaser i forskellige størrelser og designs.

  Forskøn dit hjem med vaser, der passer bedst til din stil, og lad vaserne stå fremme både med og uden blomster og grene. Vaser er også flotte i et smukt stilleben med forskellige højder på vaserne og sammen med andre designting.

 • Vægure

  Ure til væggen

  Vi forhandler de smukke Watch Out vægure fra Applicata i træ. Der er flere forskellige farver at vælge imellem, så du kan få netop den stilart, der passer til din bolig. Derudover forhandler vi det flotte Wood Time Ur fra Andersen Furniture, hvor tallene kan udskiftes med tal i andre farver alt efter, hvad der tiltaler dig!

pr. side
Viser 1 - 75 af 1277
Viser 1 - 75 af 1277