Information

Nyheder

Tilbud

Stue

Stuen er et samlingssted for hele familien - både børn og voksne skal have plads til leg og hygge. 

Gør indretningen i stuen personlig med puder, plakater, planter, møbler og lækkert boliginteriør i de farver og stilarter, du bedst kan lide. 

Vi håber, du finder inspiration til din stueindretning i denne kategori!

Underkategorier

 • Bakker & Fade

  Bakker og fade kan bruges til mange ting i boligen. Dekorér dem f.eks. med små stilleben i stuen, arrangér plejeprodukter fint på en bakke i badeværelset eller opbevar dine krydderier på dekorativ måde i køkkenet på en smuk bakke. Bakkerne kan også bruges til at arrangere kontorartikler på i kontoret - kun fantasien sætter grænser!

  Få inspiration til indretning med bakker og fade nedenfor.

 • Belysning & Pærer

  Belysning med stemning og atmosfære

  I denne kategori finder du vores udvalg af belysning til boligen. Shop lamper fra House Doctor, dekorative lightbokse fra A Little Lovely Company og håndlavede lamper fra Louise Roe Copenhagen.

  Derudover finder du dekorative glødepærer fra e3light, der giver et virkelig hyggeligt og behageligt lys. Hvis du tænker tilbage på tiden med de gammeldags glødepærer, så er glødepærerne fra e3light et musthave - de giver masser af stemning og atmosfære!

 • Billeder & plakater

  Frisk dine vægge op!

  Der er mange måder at dekorere sin væg på, og vi har samlet et stort udvalg af design-plakater og billeder til væggen. Her i kategorien finder du billeder fra House Doctor, plakater fra Pernille Folcarelli, Nynne Rosenvinge, Paradisco Productions, Away From The City, Hönshuset, Trine Holbaek Designs, Karina Petersen, Paper CollectiveTenna Kramer Design m.fl.

  Fra alle designere findes mange styles og størrelser i forskellige prisklasser.

  Så er du til det kantet og rå, det botaniske og naturlige, det abstrakte, det farverige eller det minimalistiske - finder du det her.

  Ønsker du prints til børneværelset, finder du dem i kategorien lige her.

 • Dekoration
 • Krukker

  Fine krukker i forskellige størrelser er perfekte både som pynt og til nips i mange af boligens rum. 

  Se vores udvalg af krukker nedenfor fra bl.a. Louise Roe Copenhagen.

 • Lysestager &...

  Tid til hygge

  Stearinlys er lig med hygge - både sommer og vinter!

  Skab hygge i dit hjem i dagligdagen og ved særlige gæstelejligheder. Her i kategorien findes både lysestager til almindelige stearinlys og fyrfadslys, og derudover forhandler vi også sojalys, som er særdeles miljøvenlige, idet de soder mindre end almindelige stearinlys, og man derfor slipper for tilsodede vægge, møbler og gardiner.

 • Møbler

  Spisestuemøbler og stuemøbler i moderne design

  I denne kategori ser du vores udvalg af spisestuemøbler og stuemøbler i moderne design, som vi har til salg online. Her finder du inspiration til at indrette din stue med en spisestue krog med tilhørende spisebord og spisebordstole og et andet hjørne i stuen med loungemøbler bestående af sækkestole og lave sofaborde. Vi har også et udvalg af dagligstuemøbler såsom reoler og sofaborde samt små hjemmearbejdsstationer i din dagligstue. Børnene skal der også være plads til, og derfor finder du også et udvalg af smukke børnemøbler, der nemt kan bruges i stuen. Vores sortiment af møbler til stuen, er nøje udvalgt til at passe i et moderne hjem.

 • Opbevaring
 • Papirvægte

  Smukke papirvægte

  Smukke papirvægte og brevvægte er både funktionelle og dekorative i den moderne indretning.

  Nedenfor finder du vores udvalg af papirvægte i mange forskellige former, størrelser og farver fra kunstneren Nynne Rosenvinge.

 • Planteopsatser &...

  Planter hitter i den moderne bolig, og med smukke krukker og opsatser kan du let indrette dig med dekorative planter og blomster.

  Se vores udvalg fra bl.a. VertiPlants, Trimm Copenhagen og dot aarhus.

 • Puder & Plaider

  Prikken over i'et

  Puder og plaider er prikken over i'et i stuen. Det får stuen til at hænge sammen med f.eks. farverne i dine billeder på væggene eller andre designting. Vælg f.eks. en gennemgående farve i rummet og brug flere farvenuancer af farvevalget. En farve kan ændre et rum og få det til at skifte udtryk og stil.

  Vi forhandler sofapuder og plaider i flere prisklasser og materialer fra bl.a. Pernille Folcarelli, House Doctor, ChiCura, Louise Roe Copenhagen og YAI YAI

 • Spejle

  Praktiske og æstetiske spejle

  Et spejl kan bruges i indretningen både som et praktisk redskab, men også som en æstetisk smuk genstand, der får et rum til at virke større, og som giver kant til indretningen.

  Vi forhandler smukke, geometriske spejle fra Novel Cabinet Makers med facetslebet glas. Spejlene kan vendes på to måder og kan bruges både i entréen, i stuen eller på badeværelset. 

 • Tæpper

  Tæpper kan skabe små rum i rummene i boligen og er både smukke og praktiske. Bring liv i smalle passager og gange med aflange tæpper og skab hygge i sofahjørnet med et tæppe under sofabordet. 

  Vi forhandler lækre uldtæpper fra Louise Roe Copenhagen i flere farver og størrelser, hvilket gør dem anvendelige i mange af boligens rum. 

 • Vaser

  Vaser er et must i ethvert hjem!

  Vi forhandler vaser i forskellige størrelser og designs.

  Forskøn dit hjem med vaser, der passer bedst til din stil, og lad vaserne stå fremme både med og uden blomster og grene. Vaser er også flotte i et smukt stilleben med forskellige højder på vaserne og sammen med andre designting.

 • Vægure

  Ure til væggen

  Vi forhandler de smukke Watch Out vægure fra Applicata i træ og beton. Der er flere forskellige farver at vælge imellem, så du kan få netop den stilart, der passer til din bolig.  

 • Wallstickers

  Nem dekoration til væggen

  En wallsticker er et motiv, man kan klistre fast på væggen og fjerne ligeså let igen. Det er derfor en hurtig og let måde at forandre et rum. Brug wallstickers på vægge, døre, vinduer, møbler m.m.

  Her i kategorien findes wallstickers fra Nynne Rosenvinge, der designer i et flot, minimalisk design, der passer perfekt til den moderne bolig. 

pr. side
Viser 1 - 75 af 833
Viser 1 - 75 af 833