Information

Mærker

Nyheder

Nicolas Vahé products

Shop produkter fra Nicolas Vahé online til gode priser

Nicolas Vahé er leveringsdygtig i gourmet produkter der forkæler dine smagsløg. Er du gourmetentusiast kan du ikke komme uden om de fortryllende ingredienser som kaffesirup, pesto, salt- og peber krydderier m.fl. fra Nicolas Vahé. Eller nydelsen af en lækker kop kaffe med en forførende marmelade mad til. Alt sammen fra Nicolas Vahé som vi forhandler til gode priser i vores online shop. Det er også i vores webshop, at du finder de gode tilbud samt afholdelse af udsalg. Klik her for også at se vores boligtilbehør nyheder

Om Nicolas Vahé


Nicolas Vahé er franskmand og Chef i en klasse for sig. Han er vokset op i en familie af kokke, og kender alle hemmelighederne bagved tilberedningen af madvarer i elitedivisionen.

Nicolas Vahé er udlært kok og konditor på “Pic Valence” - en 3 stjernet Michelin-restaurant i Frankrig. Herefter er han uddannet chocolatier under Daniel Giraud Valence, som er en verdensberømt chocolatier, og blandt Frankrigs bedste dessertkokke.

Senere har Nicolas tryllet som konditor på Falsled Kro i mere end 3 år, og herefter som chefkonditor på Fakkelgården ved Kruså.
Mere
Viser 1 - 2 af 2
Viser 1 - 2 af 2