Information

Tilbud

Soveværelse

I soveværelset skal du kunne geare helt ned og slappe af efter en lang dag. Det er vigtigt, at stemningen er let og enkel, så kroppen kan slappe af uden for mange indtryk og få en ordentlig nattesøvn.

En enkel indretning i soveværelset kan sagtens være personlig - skab bl.a. stemning med smukke sengeborde fra eksempelvis Anne Linde. Belysningen e...

I soveværelset skal du kunne geare helt ned og slappe af efter en lang dag. Det er vigtigt, at stemningen er let og enkel, så kroppen kan slappe af uden for mange indtryk og få en ordentlig nattesøvn.

En enkel indretning i soveværelset kan sagtens være personlig - skab bl.a. stemning med smukke sengeborde fra eksempelvis Anne Linde. Belysningen er også vigtig i et soveværelse, og her forhandler vi bl.a. smukke glødepærer fra e3light, der giver en smuk stemning til rummet.

Vasketøjet kan gemmes væk på en praktisk og dekorativ måde med de smukke vasketøjsposer fra Trimm Copenhagen.

Vil du se det nyeste design interiør i webshoppen - se her.

Mere

Underkategorier

 • Møbler

  Mangler du en hylde over sengen i dit soveværelse eller blot en lille taburet til at lægge dit tøj på, finder du det her.

 • Belysning

  Skab stemning i soveværelset med den rette belysning!

  Skal du have lys til at læse i soveværelset eller blot have lys til at geare ned efter en lang dag, er valget af belysning vigtigt.

  Vi forhandler bl.a. de smukke glødepærer og fatninger fra e3light, der giver en hyggelig belysning, mens du samtidig sparer penge på el-regningen, da det er LED-pærer. Fatningerne og pærerne er særdeles egnede som sengelamper eller som hyggebelysning i et hjørne i soveværelset.  

  Ønsker du lidt kraftigere lys til f.eks. læsning, er den fine Game Væglampe fra House Doctor et godt valg.

  Har du lyst til en unik lampe, hvor du selv sammensætter lampefod og lampeskærm, så kig forbi de smukke Eight Over Eight lamper fra Louise Roe Copenhagen. Lamperne er håndlavede i Italien og har en meget smuk finish.

 • Opbevaring

  Opbevaring i soveværelset

  Opbevaring er vigtigt i alle boligens rum, men i soveværelset har man særligt brug for opbevaring til puder, tæpper, vasketøj, nips m.m.

  I denne kategori finder du bl.a. vasketøjskurve fra Trimm Copenhagen, opbevaringsposer og -kurve fra Louise Roe Copenhagen og Trimm Copenhagen og smykkeholdere og brilleholdere fra dot aarhus. 

 • Sengeborde

  Sengeborde til soveværelset

  I denne kategori finder du vores store udvalg af sengeborde til soveværelset. Det er vigtigt at have god afsætningsplads ved sin seng til f.eks. bøger, et glas vand, et hyggeligt stearinlys eller måske en plante.

  Vi forhandler bl.a. natborde fra Anne Linde, Louise Roe Copenhagen og Fuhr Home. Fælles for mærkerne er, at de har enkelte og funktionelle designs med gode muligheder for opbevaring af bøger og nips. Deres designs passer til alle boligindretninger, og sengebordene fåes i forskellige farver og mål. 

  En taburet fra We Do Wood eller Applicata kan også bruges som natbord - taburetterne fåes i flere farver og materialer. 

 • Sengetøj & Sengetæpper

  Skab ro i soveværelset med smukt og blødt sengetøj

  Lækkert og smukt sengetøj hører til soveværelset og giver ofte det sidste touch til rummet. Sengetøjet skal ikke kun være elegant, men også føles godt og være fremstillet af lækre og skånsomme materialer. 

  På Designfavoritter.dk forhandler vi dyne- og pudebetræk samt sengetæpper fra eksklusive mærker.  Alle produkter er fremstillet i høj kvalitet. 

Viser 1 - 65 af 65
Viser 1 - 65 af 65