Information

Nyheder

Tilbud

Entré

Byd dine gæster velkommen i en smuk entré, der både er praktisk og flot.

I denne kategori kan du finde alt, du skal bruge i en velindrettet entré - knager, knagerækker, skohylder, opbevaringsmuligheder, spejle m.m.

Se også det nyeste boligtilbehør i vores webshop.

Underkategorier

 • Knager

  Praktiske og smukke knager

  Hos Designfavoritter.dk har vi et spændende sortiment af knager til entréen.

  Vi har praktiske knager med masser af plads til overtøj, tørklæder m.m., men som samtidig er dekorative og smukke at se på.

  Se udvalget nedenfor og bliv inspireret!

 • Møbler

  En entré kræver funktionelle møbler, der måske ikke fylder så meget, men så der er plads til opbevaring af tørklæder og vanter, plads til nøglerne eller til sedler og billeder på en magnettavle. 

  Herunder finder du vores udvalg af møbler, der er særligt velegnede til entréen - hylder, taburetter og bænke, magnettavler, skohylder, garderobeløsninger m.m. 

 • Opbevaring

  Opbevaringsløsninger til entréen

  Opbevaring af nøgler, sko, vanter, tørklæder, breve, vasketøj m.m. - et bryggers eller et indgangsparti skal kunne rumme det hele!

  I denne kategori finder du en masse opbevaringsløsninger til entréen. Brug f.eks. de smarte Ledge:able hylder fra Anne Linde til nøgler og breve, opbevaringsposerne fra House Doctor til vanter og tørklæder eller papirs- og stofposerne fra Tellkiddo til vasketøj.

  Mangler du ekstra plads til dine sko, er skohylden Shoe Rack fra We Do Wood særlig populær. 

  Vi håber, du finder inspiration til opbevaring i dit bryggers eller i din indgang - opbevaring kan sagtens både være praktisk og smuk. 

 • Spejle

  Praktiske og æstetiske spejle

  Et spejl kan bruges i indretningen både som et praktisk redskab, men også som en æstetisk smuk genstand, der får et rum til at virke større, og som giver kant til indretningen.

  Især i entréen er det vigtigt med et praktisk spejl, men spejlet må også godt være smukt og afspejle resten af boligens design.

  Vi forhandler smukke, geometriske spejle fra Novel Cabinet Makers med facetslebet glas. Spejlene kan vendes på to måder og kan bruges både i entréen, i stuen og på badeværelset. 

 • Diverse
pr. side
Viser 1 - 75 af 121
Viser 1 - 75 af 121