Information

Nyheder

Tilbud

Livsstil

Tøj, smykker og træningsudstyr samt design til dit kæledyr

I denne livsstilskategori har vi samlet design til dine kæledyr som lækre hundepuder fra Sack It, smukke unikke smykker fra Pretty Ugly og Jewelry by Grundled og lækkert comfy tøj fra det danske tøjmærke Comfy Copenhagen. Derudover kan du finde lækkert og brugbart træningsudstyr fra For...

Tøj, smykker og træningsudstyr samt design til dit kæledyr

I denne livsstilskategori har vi samlet design til dine kæledyr som lækre hundepuder fra Sack It, smukke unikke smykker fra Pretty Ugly og Jewelry by Grundled og lækkert comfy tøj fra det danske tøjmærke Comfy Copenhagen. Derudover kan du finde lækkert og brugbart træningsudstyr fra Formel T, der har et smukt og nordisk design, der matcher den moderne bolig.

Husk du altid er velkommen til at kontakte os på kontakt@designfavoritter.dk, hvis du har idéer til andre livsstilprodukter, eller hvis du har spørgsmål til nogle af vores nuværende produkter. 

Mere

Underkategorier

 • Diverse

  Lækker og eksklusiv livsstil

  I denne kategori finder du diverse produkter til en lækker og eksklusiv livsstil. 

  Eksempelvis er de smukke spejle fra Nynne Rosenvinge perfekte at have med i håndtasken.

  Se udvalget nedenfor. 

 • Kæledyr

  Herunder findes lækkert design og luksus til dine kæledyr.

 • Smykker

  Unikke smykker

  Vi forhandler smykker fra mærkerne By Mille, Pretty Ugly og Jewelry by Grundled. Unikke smykker der giver det sidste pift!

  Se udvalget nedenfor.

 • Træningsudstyr

  At investere i nogle gode træningsprodukter øger motivationen!

  Vi forhandler Formel T træningsudstyr, der har et tydeligt islæt af den danske designtradition. Produkterne er ergonomiske og multifunktionelle, og både børn og voksne finder gavn af de slidstærke sandbags til meget andet end træning.


  Produkterne kan bruges både ude og inde, og som ekstra plus ser de skønne ud i den moderne bolig!

 • Tøj

  Tøj i afslappet stil!

  Når man er hjemme i sin bolig, er det tid til at komme i det afslappede tøj, og her kan vi varmt anbefale tøjet fra Comfy Copenhagen. 

  Tøjet er super lækkert og blødt, er afslappet i stilen, men så fedt, at man stadig kan style det op til arbejde og fest.

pr. side
Viser 1 - 75 af 88
Viser 1 - 75 af 88