Information

Mærker

Collect Furniture products

Bæredygtige og svanemærkede møbler og tilbehør

Collect Furniture er et dansk firma, der har specialiseret sig i bæredygtige og svanemærkede småmøbler og tilbehør.

Collect furniture blev grundlagt i 2008 med lanceringen af møbler skabt til børn med fokus på at motivere og pirre deres nysgerrighed samtidig med, at møblernes kvalitet og design appellerer til forældre og bedsteforældre. Børnemøblerne er ikke kun til børneværelset, men designet skal kunne passe ind overalt i boligen og dermed give børnene deres plads i de voksnes rum. Flere af børnemøblerne er endda ligeså funktionelle for de voksne selv!

Kollektionen er siden udvidet med møbler skabt til voksne - sofabord KANT, reolen VinkL og BiRP magneterne – alle legende og multifunctionnelle.

Hele kollektionen er tegnet af Frederic Collette.

Sikre, stærke og langvarige produkter


Holdbarhed, bæredygtighed og sikkerhed er i fokus allerede i en tidlig designfase hos Collect Furniture. Med en baggrund som civilingeniør er designer Frédéric Collette dybt involveret i alle aspekter af produktionen, idet han vurderer hvert enkelt møbels samlede miljøpåvirkning fra vugge til grav med strenge krav – ikke kun med hensyn til brugen af certificeret bæredygtigt træ, lim og olie, men også for eksempel emballage, produktionsetik, sundhedspåvirkning på børn, der bruger møblerne, og sikre, stærke, langvarige produkter.


Denne tilgang har givet nogle af møblerne det nordiske miljømærke Svanemærket, der klart kommunikerer en sundheds- og sikkerhedsbevidsthed, miljøhensyn under produktion og høj kvalitet.

Mere

Ingen varer for dette mærke.